неділя, 11 квітня 2021 09:17

Два тижні пошуків і жодної версії: бухгалтерка зникла дорогою з роботи

У Полтаві 2 тижні розшукують бухгалтерку 42-річну Марину Ширмовську. Вона не повернулася з роботи. Вийшовши з офісу, вона зателефонувала доньці. Однак через відсутність зв'язку поспілкуватися їм не вдалося. А коли за 20 хв донька перетелефонувала, мати вже була поза зоною досяжності.

Також відомо, що жінка після роботи зайшла до банку, сплатила комунальні та за кілька хвилин сіла у білий легковий автомобіль, що вирушив у напрямку виїзду з міста. Там слід жінки обривається, повідомляє "Сьогодні".

Рідні не вірять, що Марина зникла з власної волі. Кажуть, жінка ніколи не пропадала і майже нікуди не виїжджала. Жила з 17-річною донькою, за словами брата зниклої Віктора Глущенка.

Автор: pl.npu.gov.ua
  У Полтаві  розшукують   42-річну Марину Ширмовську.  Зникла 29 березня. Після роботи    сіла в автомобіль і більше її ніхто не бачив. Поліцейським лише частково вдалося відновити її маршрут того дня – слід жінки обірвався за містом
У Полтаві розшукують 42-річну Марину Ширмовську. Зникла 29 березня. Після роботи сіла в автомобіль і більше її ніхто не бачив. Поліцейським лише частково вдалося відновити її маршрут того дня – слід жінки обірвався за містом

Родина жінки проводить власне розслідування та намагається знайти можливих свідків. Однак опитування працівників підприємств на виїзді з міста нічого не дало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу 7-річну дівчинку знайшли зґвалтованою й задушеною

Поліція уже знає, хто був за кермом білого автомобіля, який вивіз Марину за місто. Але до цих людей претензій не мають.

"На виїзді із міста вона попросила зупинитися і вийшла. В подальшому ці люди, які її підвозили, вони також дали нам свої пояснення. Вони розвернулися, поїхали в місто Полтаву. І з того моменту із жінкою пропав будь-який зв'язок", – каже начальник відділу комунікації ГУНП у Полтавській області Юрій Сулаєв.

Поліцейські запевняють: обшукали усе навколо, кілька разів обшукали сусідню лісосмугу. Слідів жінки – жодних. Єдина надія зараз – знайти свідків, які бачили Марину після того, як вона вийшла з авто.

Прикмети жінки: на вигляд 40 років, зріст 162 см, середньої статури, волосся чорне довге, очі карі. Була одягнута в пальто бежевого кольору з червоними вставками, чоботи чорні замшеві до колін, сукня темно-зеленого кольору з хомутом, сумка чорна, сережки та кулон зі срібла з зеленими камінцями.

Кому відома інформація про Марину Ширмовську, просять негайно повідомити до поліції за телефонами: 099-339-45-71, 050-780-92-53 або "102".

Поліція Херсонщини продовжує пошуки 22-річного Дмитра Капустіна. Чоловік 20 листопада торік о 17:00 пішов з місця свого проживання та до теперішнього часу не повернувся. Востаннє його бачили вночі 21 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Два тижні пошуків і жодної версії: бухгалтерка зникла дорогою з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути