Ексклюзиви
субота, 09 січня 2021 09:07

1,5 місяці пошуків 22-річного чоловіка і жодної версії: що кажуть в поліції

1,5 місяці пошуків 22-річного чоловіка і жодної версії: що кажуть в поліції
На Херсонщині розшукують 22-річного Дмитра Капустіна. Востаннє його бачили вночі 21 листопада. Фото: facebook.com/khersonpolice.official

Поліція Херсонщини продовжує пошуки 22-річного Дмитра Капустіна. Чоловік 20 листопада торік о 17:00 пішов з місця свого проживання та до теперішнього часу не повернувся. Востаннє його бачили вночі 21 листопада.

Поліцейські встановили хронологію подій у день зникнення Дмитра. Допитали людей, які контактували з ним та переглянули 16 відеозаписів з камер відеоспостереження, розташованих відповідно по маршруту руху чоловіка до моменту зникнення. Орієнтування на розшук розіслані у всі обласні підрозділи поліції країни, розповіли у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-й день пошуків 22-річного чоловіка: телефон зниклого знайшли в ломбарді

"Оперативники перевірили факти реєстрацій адміністративних або кримінальних подій по Україні за можливою участю Дмитра. Перевірили медичні заклади, але хлопця серед доставлених на лікування не було. Перетинання кордону зниклим зафіксовано не було", – повідомляють у поліції.

Також зазначається, що перевірка ще однієї версії зникнення з залученням водолазів ДСНС поки що результатів не дала. Інформація щодо можливого перебування зниклого у Харкові не підтвердилась.

Усіх, кому відомо про місцеперебування Дмитра Капустіна, або, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти в його пошуках, просять зателефонувати за номерами: 102, (095) 278 71 82, (0552) 22 35 67, (0552) 22 98 87.

Останній раз зниклого Дмитра Капустіна бачили в Шевченківському парку вночі 21 листопада. На його розшук задіяний весь особовий склад місцевих відділень та відділу поліції, кінологи зі службовими собаками, військовослужбовці Національної гвардії та небайдужі громадяни.

Зараз ви читаєте новину «1,5 місяці пошуків 22-річного чоловіка і жодної версії: що кажуть в поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути