вівторок, 11 грудня 2018 17:15

ДТП у Харкові: Зайцеву повторно перевірили на опіати

ДТП у Харкові: Зайцеву повторно перевірили на опіати
Експерти Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз не змогли встановити, чи була підозрювана в ДТП Олена Зайцева під опіатами. Фото - Корреспондент.net

Експерти Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз передали до Київського районного суду результати додаткової експертизи щодо обвинуваченої Олени Зайцевої. Про це у Київському райсуді Харкова повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвєєва.

За її словами, у висновку співробітники бюро вказали, що у них немає достатньо даних, щоб визначити, чи була Зайцевіа у момент ДТП під впливом опіатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Зайцевої: комісія перевірить прокурорів

"З огляду на дані, представлені у матеріалах справи, достовірно відповісти на питання, чи знаходилася Зайцева у момент ДТП 18 жовтня 2017-го близько 20:43 у стані сп'яніння, викликаного вживанням наркотичних або інших одурманюючих засобів, не є можливим через відсутність кількості певного вмісту кодеїну або фенобарбіталу в сечі громадянки Зайцевої, що є базовим критерієм встановлення як самого факту, так і ступеня сп'яніння будь-якого генезу ", - процитувала висновок судмедекспертів Лариса Матвєєва.

Це не впершк, коли фахівці намагаються відповісти на питання: чи була Зайцева під опіатами? Минулого разу при проведенні експертизи на наявність наркотиків в організмі водія медикам не вистачило відібраного матеріалу.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: Зайцеву повторно перевірили на опіати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути