середа, 23 травня 2018 07:42

В аналізах Зайцевої опіатів не виявили

В аналізах Зайцевої опіатів не виявили
У підозрюваної у масштабному ДТП у Харкові Олени Зайцевої після проведення повторної експертизи не знайшли опіатів у крові. Фото - Укрінформ

У підозрюваної у масштабному ДТП у Харкові Олени Зайцевої після проведення повторної експертизи не знайшли опіатів у крові. Про це повідомила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, передає "Укрінформ".

"Сьогодні закінчили досліджувати докази зі сторони обвинувачення. Вивчено результати судово-медичних експертиз, а також результати обстеження фігурантки справи Олени Зайцевої. Повторна судово-токсикологічна експертиза не виявила у неї опіати", - зазначила Дубовик.

За словами Дубовик, суд задовольнив клопотання одного з потерпілих про допит у суді лікаря, який брав аналізи у Зайцевої і писав медичний висновок.

"Наступне засідання - 30 травня, о 14:00. На ньому почнуть вивчати докази сторони захисту", - додала прес-секретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайцева не отримає реальний термін - мати загиблого

Прокурор Валерій Бухан додав, що в характеристиці Зайцевої не вказано інформації про алкогольне або наркотичне сп'яніння, передає "Сегодня".

"Експерт-токсиколог провів дві експертизи (аналіз сечі, аналіз крові), ні в одній з них не виявлені ці речовини. Не показали результати аналізу та наявність алкоголю", - каже прокурор.

Первинний аналіз показав наявність опіатів у сечі Зайцевої, а в ході досудового розслідування аналізи були направлені на повторну судово-токсикологічну експертизу.

Аварія на вулиці Сумській в Харкові сталася 18 жовтня 2017 року. В результаті ДТП загинуло шість осіб. Ще п'ять отримали травми різного ступеня тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «В аналізах Зайцевої опіатів не виявили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути