вівторок, 27 листопада 2012 09:04

Донецького таксиста спалили у багажнику, щоб не платити за проїзд?

Донецького таксиста спалили у багажнику, щоб не платити за проїзд?
Міліція припускає, що вбивство вчинили пасажири. Фото: si34.ru

У місті Красноармійську на Донеччині в обгорілому таксі знайшли тіло водія. Міліція припускає, що вбивство вчинили пасажири, які не схотіли розраховуватися з керманичем. Їх шукають, але поки що безрезультатно.

Близько восьмої вечора місцеві жителі побачили палаючий автомобіль з шашками таксі і викликали МНС, пише ТСН.

Сергій Дорошенко, свідок, розповів: "Поки вискочили оббігти - товариш сусід з 38 будинку вже водою поливає машину. Почали, скільки було людей, по ланцюжку стали поливати. Потім пожежники приїхали".

Виявилось, що водій від диспетчера отримав замовлення, але до клієнтів не доїхав. Рація і телефон не відповідали. Незабаром від міліції дізнались, що водій згорів разом з автомобілем.

"Буквально 2-3 хвилини відбувалася ліквідація пожежі. Потім при розбиранні автомобіля, при подальшому обстеженні в багажнику було виявлено труп чоловіка", - повідомив Олександр Ільчук – заступник начальника Красно армійського загону МНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Сумщини вбив сестру, розчленував її і вивіз у лісосмугу

Володимир Клундук, начальник карного розшуку Красно армійської міліції, розповів: "Особистість трупа встановили. Це житель Красноармійська, який працював на шахті Покровська, але підробляв у фірмі таксі".

Експертиза встановила, що на тілі загиблого є сліди насильницької смерті. У міліції припускають - ймовірно водій підвозив клієнтів, які в кінці шляху не схотіли розраховуватися і вбили чоловіка. Авто ж підпалили, щоб приховати сліди.

Більше сподіваються дізнатися у ході слідства. Уже порушили кримінальну справу за статтею "навмисне вбивство", яка передбачає покарання до 15 років ув'язнення. Злочинців іще шукають.

Зараз ви читаєте новину «Донецького таксиста спалили у багажнику, щоб не платити за проїзд?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути