Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 21:07

Парубку, який жорстоко побив Сашу Попову, суд накинув ще 3 роки тюрми

Парубку, який жорстоко побив Сашу Попову, суд накинув ще 3 роки тюрми
Загальний строк ув'язнення кривдника Попової склав 15 років. Фото: novosti-n.mk.ua

Апеляційний суд Миколаєва у середу частково задовольнив клопотання прокуратури і засудив Олександра Косінова, який побив Олександру Попову, до 15 років позбавлення волі, повідомляє сайт ТСН.

Так суд частково задовольнив клопотання прокуратури і додав до терміну засудженого 2 роки за замах на вбивство дівчини. Ще на два роки суд засудив Косінова за крадіжку мобільного телефону жертви.

"У результаті часткового складання вироків загальний строк ув'язнення Косінова склав 15 років", - зазначає видання.

Також судді розглянули матеріали справи, що стосуються характеристик Косінова і стану здоров'я його та його сина Микити 2008 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор збирається оскаржити вирок мучителя Саші Попової

Зокрема, це довідки з військкомату, з психіатричної лікарні, акти медкомісії військкомату, свідоцтво про народження дитини, довідки лікарсько-консультаційної комісії про стан здоров'я дитини, характеристики засудженого.

Косінов не служив в армії за станом здоров'я. Сyд виявив, що він лікувався в нeвpoпaтoлoгa у військовому госпіталі, лікування було призначене комісією військкомату. Хворобу спровокувала травма голови, яку він отримав у 2005 році. Згідно з довідкою лікарсько-консультаційної комісії, його син теж хворий.

Нагадаємо, 17 вересня Ленінський районний суд м. Миколаєва визнав винним 22-річного Косінова в замаху на умисне вбивство 18-річної мешканки міста Попової і присудив йому покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. Сторона держобвинувачення вимагала підсудному покарання у вигляді 15 років позбавлення волі і подала апеляційну скаргу на винесене судом рішення.

9 березня Косінов із хуліганських спонукань жорстоко побив молоду дівчину - Попову - у сквері Подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС в м. Миколаєві. Експертиза кваліфікувала тілесні ушкодження як тяжкі за ознакою небезпеки для життя. Дівчина 72 дні була в комі. Зараз вона проходить реабілітацію.

Зараз ви читаєте новину «Парубку, який жорстоко побив Сашу Попову, суд накинув ще 3 роки тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути