понеділок, 17 вересня 2012 20:05

Прокурор збирається оскаржити вирок мучителя Саші Попової

Прокурор збирається оскаржити вирок мучителя Саші Попової
Він буде наполягати на покаранні у вигляді 15 років позбавлення волі Фото: ru.tsn.ua

Сьогодні в Миколаєві на черговому судовому засіданні у справі про жорстоке побиття Олександри Попової підсудному Олександру Косінову винесли вирок. Чоловік, який напав на дівчину, отримав 12 років позбавлення волі. Прокуратура вважає вирок занадто м'яким і має намір його оскаржити. Про це повідомляє прес-служба відомства, пише ЛIГАБiзнесIнформ.

"Державне обвинувачення під час дебатів орієнтувало суд на призначення остаточної міри покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Ми виходили з того, що така міра не повністю відповідає тяжкості вчиненого злочину, також ми враховуємо і ту обставину, що сам підсудний, скоївши тяжкий злочин, фактично не визнає своєї провини. Максимальна міра покарання, передбачена Кримінальним Кодексом України, довічне ув'язнення. Таким чином, вважаю, підсудному призначена досить м'яка міра покарання. Прокуратура має намір внести апеляційну скаргу на рішення суду і наполягати на покаранні у вигляді 15 років позбавлення волі", - сказав заступник прокурора області Денис Андрєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривдника Саші Попової посадили на 12 років

Нагадаємо, 22-річний Олександр Косінов жорстоко побив Сашу Попову 9 березня біля одного з барів в Миколаєві. У неї була важка черепно-мозкова травма з набряком головного мозку, розрив легені, перелом кісток носа і щелепи, перелом грудини і ребер. Дівчина пробула в комі 72 дні.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор збирається оскаржити вирок мучителя Саші Попової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути