середа, 01 серпня 2012 09:34

Саша Попова згадала, що її била жінка

Саша Попова згадала, що її била жінка
Днями Саша несподівано згадала свою першу любов. Фото: podrobnosti.ua

Через 10 днів в Миколаєві з санаторію медики планують виписати 19-річну Сашу Попову, яка була жорстоко побита в березні місцевим жителем і пролежала в комі майже два місяці, пише Сегодня.

Про це розповіла мама Саші Алла Гудзь: "Лікарі нам сказали, що Саші потрібен час, щоб відпочити від процедур двох тижнів. 10 серпня або трохи пізніше поїдемо додому. Зараз вільного часу практично немає - Саша ходить з допомогою ходунків, плаває, возимо її на електромасаж. Кожен день дочка згадує все більше своїх друзів, все частіше виявляє емоції - посміхається, сердиться. А нещодавно сказала, що її кривдників було троє. Саша додала, що перший удар отримала не від чоловіка, а від жінки з чорним волоссям (за даними слідства, в момент побиття Саші поруч з її 22-річним кривдником знаходилася його громадянська дружина і коханка, - ред.). А після удару хлопця відключилася. Не знаю, чи це так".

За словами Алли Миколаївни, днями дочка несподівано згадала свою першу любов: "Я їй кажу: ви ж давно не зустрічаєтесь. А вона мені відповідає, що, мовляв, все одно я його люблю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївський садист згадав, як у дитинстві його ображала мати

Також мама Саші розповіла, що відомий майстер-візажист з Києва пообіцяв Саші, що після одужання допоможе їй опанувати цю професію.

"Вона мріяла про таку роботу", - сказала Алла Гудзь.

Чергове засідання суду у справі Попової призначено на 14 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Саша Попова згадала, що її била жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути