вівторок, 21 серпня 2012 14:35

Саша Попова не впізнала місце, де її ледь не вбили

Саша Попова не впізнала місце, де її ледь не вбили
Попова впізнає своїх рідних, близьких та подруг і дуже радіє, коли її відвідують. Фото: 0512.com.ua

Олександрі Поповій, яка постраждала від жорстокого побиття у миколаївському парку, найближчим часом зроблять операцію на щелепі. Про це повідомила Ірина Цветухіна, тітка постраждалої.

На часі Саша проходить курс реабілітаціі в санаторії "Інгул", де з нею займаються психотерапевти, реабілітологи і масажисти. Після того, як дівчину прооперують, з нею буде займатися логопед, щоб відновити мову.

Читайте: Саша Попова вважає тупими російські серіали, які раніше любила

Попова потихеньку починає повертатися до здорового способу життя. За словами Цветухіної, дівчинка самостійно сидить, їсть і вчитися ходити. Щоправда пам'ять поки що у неї не фіксується. Тому тітка дівчини спростувала чутки про те, що Попова все згадала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саша Попова зробила перші кроки і навіть трохи пропливла

Вона розповіла, що під час прогулянки в Чорнобильському парку, в якому сталося нещастя з Сашею, дівчина ніяк не відреагувала і не впізнала це місце. Тому про повернення пам'яті і повне одужання поки що говорити рано, пише 0512.com.ua.

Водночас Попова впізнає своїх рідних, близьких та подруг і дуже радіє, коли її відвідують. Ще дівчині подобається проходити водні процедури у басейні.

"Бідна дитина. У неї весь день розписаний з самого ранку й похвилинно. Їй і відпочивати особливо немає часу. Постійно процедури. Але Саша дуже старається", - зазначила Цветухіна.

Також Олександра дуже любить грати з м'ячиком, малювати і грати у логічні ігри.

"Родичі кривдника Саші ніякої допомоги не пропонують. Сам Косінов не відчуває за собою провини. Та й не треба нам від них нічого. Бог все бачить", - прошепотіла Ірина.

Зараз ви читаєте новину «Саша Попова не впізнала місце, де її ледь не вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути