понеділок, 05 листопада 2012 15:33

Житель Сумщини вбив сестру, розчленував її і вивіз у лісосмугу

Житель Сумщини вбив сестру, розчленував її і вивіз у лісосмугу
Чоловік схопив сокиру і вдарив дівчину по голові. Фото: kasparov.ru

В Шосткінському районі Сумської області 27-річний чоловік, образившись на свою сестру, вбив її сокирою. Аби убезпечити себе від викриття, він розчленив труп і вивіз його до лісосмуги за декілька кілометрів від власної домівки, де закопав. Тим не менш, за добу співробітники міліції "вирахували" та затримали його.

Із заявою про зникнення своєї 31-річної доньки до міліції звернулась жителька Шосткінського району. Під час спілкування з міліціонерами вона припустила, що обставини зникнення може знати її старший син, але він мовчить і поводить себе дивно.

Міліціонери виїхали за вказаною адресою. Під час розмови з працівниками міліції 27-річний чоловік помітно нервував, плутався у свідченнях. А згодом зробив заяву, що це він убив свою сестру.

Чоловік пояснив, що між ним та сестрою виникла сварка. Розлючений, він схопив сокиру і вдарив дівчину по голові. Коли зрозумів, що вона мертва, розрубав тіло на частини, загорнув в килим і на візочку вивіз в лісосмугу, де закопав. У вбитої жінки залишилась 5-річна донька.

Наразі затриманий знаходиться під вартою. Стосовно нього порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України. Санкція передбачає до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Житель Сумщини вбив сестру, розчленував її і вивіз у лісосмугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути