пʼятниця, 23 листопада 2012 09:33

Син заради розваг молотком забив батька

Син заради розваг молотком забив батька
Обурений підліток згадав про захований у чагарниках молоток. Він двічі вдарив по голові 38-річного чоловіка. Фото: vk.com

У райцентрі Полонне підліток двома ударами молотка у голову смертельно травмував свого батька, а потім, залишивши його напризволяще, поїхав на автомобілі розважатися. Про це повідомили у прес-службі УМВС в Хмельницькій області, пише УНН.

Того трагічного дня хлопець зустрівся з батьком на пустирі, де збирав металобрухт. Як каже затриманий, попросив його покататися на автомобілі, але той не дав, ще й накричав та грубо обізвав сина. Тоді обурений підліток згадав про захований у чагарниках молоток. Він двічі вдарив по голові 38-річного чоловіка. За словами затриманого, він не думав, що ці удари стануть смертельними, злякався, сів у автомобіль і поїхав геть з місця злочину. По дорозі він підібрав своїх друзів, і підлітки разом поїхали розважатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині чоловік убив сусіда, який полюбляв вночі слухати гучно музику

Тим часом прихожани церкви, розташованої буквально в 10-ти метрах від місця злочину, виявили чоловіка у вкрай важкому стані і викликали "швидку". Потерпілого терміново доправили в реанімаційне відділення Полонської районної лікарні, але там нічим уже не змогли допомогти.

Наразі підліток перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії кваліфіковано за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Те, що хлопець скоїв злочин під час відбуття умовного покарання за крадіжку, очевидно, виступить обтяжуючою обставиною у судді.

Зараз ви читаєте новину «Син заради розваг молотком забив батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути