середа, 10 жовтня 2012 10:34

Донеччанка в гонитві за наживою розоряла могили дітей

Донеччанка в гонитві за наживою розоряла могили дітей
44-річна зловмисниця не цуралася розоряти і могили дітей. Фото: wallpage.ru

Співробітники Київського райвідділу міліції Донецька затримали жінку, яка "заробляла" собі на життя вкрай варварським способом.

У гонитві за наживою громадянка відправлялася на Новогнатівське кладовище. Там вона викопувала з могил невеликі, але цінні породи кущів і дерев. Вандалку цікавили виключно декоративні вічнозелені рослини, такі як туя, гірська сосна та ялівець, бо їх можна було вигідно продати.

44-річна зловмисниця не цуралася розоряти і могили дітей. Однією з перших в міліцію звернулася 36-річна місцева жителька, яка заявила про крадіжку трьох дерев туї з місця поховання її сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали понівечили статую Богородиці і хрести в Золотоноші та Броварах

Всього підозрювана викрала більше десятка рослин. На даний момент слідство встановило її причетність до 7 фактів крадіжок зелених насаджень, проте є підстави припускати, що подібних епізодів на рахунку затриманої значно більше. Вартість дерев становить від 150 гривень за одиницю і вище, залежно від розміру.

Заповзятлива дама їхала на промисел з іншого кінця міста - з Кіровського району. "Отоварившись" на цвинтарі, вона поверталася назад і продавала дерева на одному з ринків свого району. Торгівля йшла жваво: дерева, дбайливо висаджені родичами в пам'ять про померлих, користувалися попитом у покупців, які нічого не підозрювали.

У відношенні зловмисниці порушено кримінальну справу за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). Їй загрожує покарання аж до позбавлення волі строком на 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанка в гонитві за наживою розоряла могили дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути