субота, 05 січня 2013 11:59

Дівчинка, знайдена мертвою в Горлівці, була зґвалтована і задушена

Автор: ФОТО: novosti.dn.ua
  Фоторобот злочинця
Фоторобот злочинця

У Донецькій області 9-річна школярка з Горловки Мирослава Дворянська, яку виявили мертвою на одному із сміттєвих полігонів, була зґвалтована і задушена. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть дитини настала внаслідок асфіксії (задушення).

Злочин кваліфіковано правоохоронцями як умисне вбивство і зґвалтування малолітньої. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.115, ч.4. ст.152 КК України. Максимальна санкція, передбачена за скоєння цього злочину - довічне позбавлення волі, повідомляє УНІАН.

Розслідування проводять органи міліції. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання підозрюваного. Прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим слідством. Хід слідства перебуває на контролі прокурора області.

У прокуратурі також повідомили, що загибла дівчинка була ученицею 4-го класу однієї із загальноосвітніх шкіл Горлівки. Виховувалася дитина в благополучній родині, жила у квартирі з батьком, мачухою, братом і двома бабусями.

Правоохоронцями було встановлено, що 2 січня невідомий забрав дівчинку з двору, де вона грала дітьми.

За підозрою у скоєнні даного злочину розшукується невідомий: зріст 170, на вигляд близько 60 років, худорлявої статури, волосся сиве, обличчя овальне. Одягнений: куртка коричнево-оранжевого кольору, кепка коричнево-оранжевого кольору, особливих прикмет немає.

3 січня близько 19.00 мертве тіло дівчинки було виявлено на одному із сміттєвих полігонів у Калінінському районі Горлівки.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинка, знайдена мертвою в Горлівці, була зґвалтована і задушена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути