субота, 29 грудня 2012 03:56

Зґвалтована індійська студентка померла в лікарні Сінгапуру

Зґвалтована індійська студентка померла в лікарні Сінгапуру
ФОТО: ua.korrespondent.net

Індійська студентка, жорстоке зґвалтування якої в середині місяця стало причиною масових акцій протесту в багатьох містах Індії, померла в лікарні Сінгапуру, повідомляє в ніч на суботу агентство Франс Прес з посиланням на лікарів, що лікували її.

Двадцятитрирічна дівчина, яку індійські ЗМІ називають вигаданим ім'ям Аманат, була зґвалтована і побита шістьма п'яними чоловіками в автобусі в Нью Делі. У багатьох містах Індії пройшли масові акції протесту, люди вимагали не тільки стратити ґвалтівників, але і прийняти заходи по боротьбі з насильством відносно жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Групове зґвалтування індійки в автобусі викликало масові безлади

У четвер стало відомо, що стан Аманат погіршився. Дівчину доставили літаком з Індії на лікування в Сінгапур. Студентка перенесла три операції, через загрозу гангрени лікарям довелося видалити частину кишечнику. Останню добу пацієнтка була підключена до апарату штучної вентиляції легенів.

Раніше повідомлялося, що уряд Індії створив спеціальну комісію з розслідування гучного злочину і обіцяв посилити заходи безпеки в містах. Всі шестеро ґвалтівників арештовані, п'ятеро поліцейських, які чергували в районі, де стався інцидент, звільнені. Суд над ґвалтівниками повинен початися 3 січня.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтована індійська студентка померла в лікарні Сінгапуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути