четвер, 03 січня 2013 00:15

Індійського політика побила зграя жінок, звинувачуючи у зґвалтуванні

Індійського політика побила зграя жінок, звинувачуючи у зґвалтуванні
ФОТО: vsirivni.com.ua

В індійському штаті Ассам поліція затримала місцевого політика після того, як він був звинувачений у зґвалтуванні та піддався нападу з боку групи місцевих жінок, передає Російська служба Бі-бі-сі.

Місцеве телебачення показало кадри, на яких натовп людей люто б'є і зриває одяг з чоловіка, стверджуючи, що він зґвалтував жінку в її будинку.

Індійський уряд потрапив під сувору критику за недостатню старанність у запобігання насильства щодо жінок, після того як 16 грудня шість чоловіків зґвалтували студентку у їдучому автобусі в індійській столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Групове зґвалтування індійки в автобусі викликало масові безлади

Влада Індії не виключає нових масових заворушень після смерті дівчини. Раніше акції протесту вже перетворювалися в колотнечі з правоохоронними органами, жертвами яких став один поліцейський; постраждали кілька десятків осіб.

23-літня жертва зґвалтування була переведена в Сінгапур в четвер у вкрай важкому стані - після трьох операцій в Індії. Дівчина померла в лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтована індійська студентка померла в лікарні Сінгапуру

Напад на студентку викликало в Індії хвилю громадських протестів, в результаті яких загинуло кілька людей. Більшість учасників акцій - молодь, що вимагає посилення покарання аж до страти - для винних у груповому зґвалтуванні студентки.

По справі про зґвалтування індійська поліція затримала п'ять осіб, в числі яких водій автобуса. Ще один підозрюваний - у розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Індійського політика побила зграя жінок, звинувачуючи у зґвалтуванні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути