пʼятниця, 09 листопада 2012 15:13

15-річний школяр зґвалтував пенсіонерку на хуторі в Рівненській області

15-річний школяр зґвалтував пенсіонерку на хуторі в Рівненській області
Хлопець вже має два роки умовна за крадіжку. Фото: newsmoldova.ru

У селі Будераж Здолбунівського району Рівненської області затримали 15-річного юнака, який вчинив наругу над 85-річною сусідкою. Жінка проживає одна на хуторі неподалік.

"Близько 19-ої години пенсіонерка поралася у себе в хаті. Раптом з-за вхідних дверей почула чийсь голос – молодий хлопець назвався її сусідом Назаром і просив пустити до себе погрітися. Жінці й в голову не могло прийти, що юнак може мати щодо неї якісь погані наміри", - розповідає Катерина Попенко з прес-центру обласного управління міліції. – "Відчинивши двері бабця остовпіла – перед нею стояв оголений хлопець. Він встиг роздягтися ще перед дверима".

Юнак сильно штовхнув пенсіонерку, повалив на землю й зґвалтував. Щоби жінка не кричала, закрив їй рота рукою. Після наруги гість почав вимагати від старої жінки віддати йому усі гроші. У разі непокори погрожував вдарити її сокирою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті дівчину зґвалтували неприродним шляхом в кабіні вантажівки

Бабця отримує мінімальну пенсію у 900 гривень – її і віддала ґвалтівнику. Після цього юнак покинув хутір і пішов до себе додому відсипатися. Шокована жінка одразу подзвонила по мобільному телефону своїм родичам і попросила викликати міліцію.

"Хлопця уже затримали, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. З'ясувалося, що він раніше уже притягався до відповідальності за крадіжку грошей та мобільного телефону. За це суд виніс йому два роки "умовно", - додають в міліції. – "За останніми злочинами порушено уже дві кримінальні справи – за розбій та зґвалтування".

Жертва перебуває на лікуванні у Здолбунівській центральній районній лікарні. Після пережитого жаху у бабці діагностували інфаркт міокарду.

Зараз ви читаєте новину «15-річний школяр зґвалтував пенсіонерку на хуторі в Рівненській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути