четвер, 01 листопада 2012 09:21

Бердянські пенсіонери стають жертвами шахраїв в білих халатах

Бердянські пенсіонери стають жертвами шахраїв в білих халатах
Жінки начебто проводили медичний огляд пенсіонерів. Фото: dreamsblog.net

В Бердянську Запорізької області на порозі будинку 85-річного пенсіонера та його дружини з'явились дві "медичні працівниці" у білих халатах та сказали, що їх направили з місцевої лікарні, аби провести медичний огляд пенсіонерів.

У довірливого господаря не виникло ніяких підозр, і він впустив незнайомок у помешкання. Після того, як гостя поміряла дідусеві тиск, вона сказала, що той дуже хворий і потребує госпіталізації. Розчарований сумною звісткою чоловік був готовий піти на все заради скорішого одужання. Зрозумівши це, одна із "медпрацівниць" запропонувала пенсіонерові сплатити певну суму за госпіталізацію та подальше лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього міліціонера посадили на 11 років за зґвалтування, розбій і шахрайство

У чоловіка було лише 3 тис. грн. Жінки взяли усі гроші, виписали власноруч квитанцію та, попрощавшись, пішли. Через деякий час "хворий" чоловік зрозумів, що потрапив у тенета досвідчених шахрайок, і одразу звернувся за допомогою до місцевих міліціонерів.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство), а бердянські міліціонери вживають усі необхідні заходи щодо встановлення осіб та затримання підозрюваних.

Це не перший подібний злочин: близько двох тижнів тому за аналогічних обставин без своїх накопичень та тонометру залишився 88-річний мешканець цього ж міста.

Зараз ви читаєте новину «Бердянські пенсіонери стають жертвами шахраїв в білих халатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути