Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2012 13:33

Жанна Бадоєва збирається заміж за шахрая — ЗМІ

Жанна Бадоєва збирається заміж за шахрая — ЗМІ
Сергія Бабенка звинувачують у привласненні $25 тисяч Фото: rumenews.com

Наречений Жанни Бадоєвої, Сергій Бабенко, геть не той, за кого себе має. Так вважають його колишня подруга Юлія Зленко та її партнер із бізнесу Едуард Калівашко. Колишні друзі звинувачують Бабенка в шахрайстві і стверджує, що він винен їм гроші, але не віддає їх. Потерпілі написали заяву до міліції. Зленко та Калівашко певні, що Жанна Бадоєва для Бабенка — лише чергова жертва, повідомляє ТСН.

"Зараз він нам винен 25 тисяч доларів, тому що ми йому давали 30, 5 він нам віддав, залишилося 25", - розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе" Юлія Зленко.

Зленко та Калівашко — власники туристичної агенції. Два роки тому до них звернулися за послугою. Клієнти побажали бути на червоній доріжці на церемонії вручення "Оскарів" у Лос-Анджелесі. Про це дізнався Бабенко і запропонував допомогти дістати запрошення.

"Сергію передали 30 тисяч доларів на ці вечірки. І чекали від нього якихось документів, щоб він надіслав підтвердження", - поділився Едуард Калівашко.

"Він сам сказав: "У мене в Лос-Анджелесі все є. Я вам все дістану. У мене дуже великі зв'язки в шоу-бізнесі. Але коли ми приїхали до Лос-Анджелеса, ми зрозуміли що цього нічого немає", - підкреслила Юлія.

Своїм друзям Бабенко сказав, що 30 тисяч за запрошення він перерахував американцю Рою Сендлеру, але той його підставив. Зленко та Калівашко розшукали цього чоловіка. Однак він присягається, що взагалі не знає, хто такий Бабенко. Жодних підписів на чеку, який Бабенко надав турагентам, Сендлер не ставив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанну Бадоєву офіційно заміж ще ніхто не кликав

"Виявилося, що цей чек липовий. Мені в банку сказали, що це просто зроблено під копірку з його чекової книжки, але транзакції суми не було. Тобто він навіть не перераховував ці гроші за покупку квитків", - зазначила Зленко.

Два роки Юлія та Едуард намагаються повернути свої гроші. Проте наречений Бадоєвої від них ховається. Зленко та Калівашко звернулися до міліції. Вони прагнуть, аби проти Бабенка відкрили кримінальну справу за статтею "Шахрайство".

"Я написала заяву. Я вказала все, як було", - підкреслила Юлія.

Сам Бабенко коментувати цю ситуацію відмовляється. Чоловік відсилає до свого адвоката. Натомість адвокат Микола Пашинський коментарів так само уникає.

"Так, будуть документи, чи то від суду, чи то від правоохоронних органів, офіційні, з приводу якої-небудь ситуації щодо мого клієнта, тоді ми зможемо це коментувати. Поки - жодних коментарів", - підкреслив адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва відмовиться від прізвища колишнього чоловіка лише після одруження

Юлія Зленко запевняє, що вони з Едуардом не єдині жертви шахрайства Бабенка. До того ж він порушує закон маючи подвійне громадянство. Окрім українського він має американський паспорт. У Лос-Анджелесі живе його бабуся і він подовгу гостює в її однокімнатній квартирі. Живе на її пенсію. Хоча і в Україні, і в Америці вдає великого бізнесмена. Дружить із заможними людьми, зустрічається з дівчатами з впливових сімей і використовує їх. Тепер у ролі його жертви опинилась Бадоєва.

"Я думаю, що він з Жанною тільки через те, що у неї є якісь контакти, можливості, щоб фінансово скористатися її можливостями. Тільки через це. Я б дала пораду Жанні, так як я цю людину знаю більше, щоб вона дуже сильно задумалася. Бо те, що він говорить, в цьому правди взагалі немає", - зазначила Зленко.

Жанна від коментарів на камеру утримується. Проте заміж за Бабенка вийти таки планує. І жертвою себе аж ніяк не вважає.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва збирається заміж за шахрая — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути