середа, 13 червня 2012 17:34

Жанна Бадоєва найбільше з усіх місць на Землі любить Гавану

Жанна Бадоєва найбільше з усіх місць на Землі любить Гавану
Телеведучій дуже подобаються гаванці Фото: dusia.telekritika.ua

Телеведуча програми "МайстерШеф" Жанна Бадоєва вважає магазини фірми "H&M" найкращими в світі. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Була в усі їхніх крамницях по світу. Американські - це наче знущання над нами. Купую-купую дітям усе: від трусів до зимового пальта, з взуттям, аксесуарами - і витрачаю на це не більше 200-300 доларів. Колись доньці Лоліті купила зимові уггі. Взяла найдорожчі за $80. В нас найдешевші $500 коштували", - каже дружина Алана Бадоєва.

Також одним із найкращих місць на Землі Жанна вважає Гавану.

"Таке враження, що там тільки вчора закінчилась війна. Будівлі без вікон, без дверей, обшарпані і з облізлою фарбою. І це в центрі. Але це так красиво. Схоже на найдорожчі королівські мережева, які лежали в пилюці, по них топталися солдати, але вони все одно лишилися мереживом. В центрі багато туристів, тому не чіплявся ніхто. А в не туристичних кварталах на околиці всі свистали мені і кричали: "Красотка, красотка". Ми для них екзотика. Щоправда, фотографуватися не просили, як в Китаї, наприклад. Там до нас підбігали як до мавпочок. В Гавані дуже красиві чоловіки. Фігури, як у хлопців, які проводять життя в спортзалі. В гаванців такі м'язи від природи. Всі загорілі, веселі, хоча відірвані від цивілізації, без Інтернету, мобілок. Нам взагалі нереально це уявити. Шкода буде, якщо країну американізують", - побідкалася Бадоєва.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва найбільше з усіх місць на Землі любить Гавану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути