четвер, 20 вересня 2012 16:48

Жанну Бадоєву офіційно заміж ще ніхто не кликав

Жанну Бадоєву офіційно заміж ще ніхто не кликав
Сергій із зізнанням не поспішає, бо має причини Фото: teleblondinka.com

Жанна Бадоєва збирається під вінець. Бізнесмен Сергій Бабенко пропозицію їй ще не зробив, але разом вони вже розмірковують коли і де влаштувати весілля. Познайомилися вони два роки тому, коли Жанна була ще дружиною відомого режисера Алана Бадоєва. Офіційно зіркова пара розлучилася лише кілька місяців тому, повідомляє ТСН.

Жанна та Сергій називають себе родиною і вже розмірковують над тим, яким буде їхнє весілля.

"Я цю можливість надав Жанні", - розповіла Сергій в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Я ще вибираю. Я ще думаю, де це може бути. І щоб ми ще вписалися в графік якийсь, щоб було вільне місце між зйомками", - зазначила Бадоєва.

Офіційно вільною Жанна стала лише місяць тому. Її колишній чоловік Алан Бадоєв уже познайомився зі своїм наступником і вибір колишньої дружини схвалив. Разомвони прожили 9 років, але зізнаються, що розлучення пройшло майже безболісно і для них, і для дітей.

"Я не думаю, що є якийсь біль, тому що почуття пішли, вони пішли не вчора, пішли вже роки півтора тому. Але залишилася велика повага", - розповідав раніше модний кліпмейкер.

"Кожного разу, коли я приїжджала, я розуміла, що нічого немає, порожнеча і нікого немає, ніхто на мене не чекає", - відзначала Жанна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва виходить заміж

Тепер Бадоєва знову себе із задоволенням називає нареченою. Хоча офіційної пропозиції руки і серця Бабенко досі не зробив.

"Офіційно мені ніхто ще нічого не запропонував", - підкреслила Жанна.

Сергій визнає, із зізнанням вирішив не поспішати. Але на те є причини.

"Ми чекаємо сама знаєш чого. У мене вже існують плани. Ми вже навіть із старшим сином Жанни придумали цілий сценарій", - зазначив Бабенко.

"О, тоді я дуже переживаю з приводу всього цього", - зізналася жінка.

Святкувати весілля Жанна та Сергій збираються святкувати двічі: у Києві та у Лос-Анджелесі. А поки що, зізнаються, насолоджуються кожною хвилиною.

"Я людина, яка не дуже любить говорити про свій секс на камеру. Можу сказати, що у нас все чудово у всіх відношеннях сфери життя", - зізналася вона.

Зараз ви читаєте новину «Жанну Бадоєву офіційно заміж ще ніхто не кликав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути