Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 18:25

Жанна Бадоєва відмовиться від прізвища колишнього чоловіка лише після одруження

Жанна Бадоєва відмовиться від прізвища колишнього чоловіка лише після одруження
Алан хоче лишитися друзями зі своєю колишньою дружиною Фото: ivona.bigmir.net

Алан и Жанна Бадоєви розповіли про причини свого розлучення та подальше спілкування після нього, повідомляє ТСН.

"Я приїхала з чергового відрядження. Кожен раз в принципі, коли я приїжджала, я розуміла, чого немає, порожнеча і нікого нема, ніхто на мене не чекає", - розповіла Жанна в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Не думаю, що є якийсь біль, тому що почуття пішли. Вони пішли не вчора, вони пішли вже як півтора року. Але залишилася велика повага, тому я завжди дбав, опікувався Жанною і буду продовжувати, але вже як друг", - зізнався Алан.

Одразу після офіційного розлучення на сторінці Жанни у соцмережі з'явилися фотографії із київським бізнесменом Сергієм Бабенком. Познайомилися вони ще два роки тому, а зблизились цьогоріч у лютому. І одразу ж в інтернеті з'явилися світлини, на яких закохані разом із дітьми Жанни, Лолітою та сином Борисом із попереднього шлюбу, гуляють Лас-Вегасом.

Алан зізнається, що й досі не звик, що Жанна не його дружина. Утім познайомитися з її новим обранцем вирішив сам.

"Просто запросив на вечерю Жанну, Сергія і дітей. Ми таким тепер уже розширеним сімейним колом повечеряли, поспілкувалися, посміялися. Знайшли якісь спільні теми, спільні точки дотику. Я люблю помічати, що у моєї дружини посмішка, любов в очах. Це прекрасно", - поділився режисер.

"Коли я відчула, що я щаслива з цією людиною, я посміхаюся з ним весь час, мені добре з ним перебувати, мені цікаво його слухати, мені цікаво йому щось говорити", - зізналася Жанна.

Від прізвища Бадоєва Жанна відмовиться тільки в документах і тільки після нового весілля. Утім пропозиції від Сергія не отримала і досі, хоча і вона, і діти вже три місяці живуть з ним під одним дахом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв розлучився зі своєю дружиною Жанною

"Конкретно мені обручки ще не подарували. Чому б і ні? Весілля - це завжди прекрасно. Це сукня, це гості, це "Гірко", наречений з нареченою", - зазначила телеведуча.

Алан каже, що хоче лишитися Жанні другом і спілкуватися з дітьми, і Лолітою, і Борисом регулярно.

"Звичайно ми будемо проводити якісь дуже важливі свята всі разом. Звичайно я з дітьми буду, як і був раніше. Для мене це дуже важливо", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва відмовиться від прізвища колишнього чоловіка лише після одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути