вівторок, 28 серпня 2012 16:47

Алан Бадоєв розлучився зі своєю дружиною Жанною

Алан Бадоєв розлучився зі своєю дружиною Жанною
Жінка залишить собі прізвище Фото: show.obozrevatel.com

Жанна та Алан Бадоєві все таки розлучились після 12-ти років спільного життя.

"Ми дійсно розлучились місяць тому. До того два роки не жили разом. Тому я пішла на проект "Орел і решка", щоб якось реанімувати наші стосунки. Але й це не допомогло і в результаті ми прийняли рішення розійтися", - зауважує Жанна.

Чутки про їх розлучення в тусівці ходять вже два роки. Але обидва подружжя постійно їх спростовували. В інтерв'ю Gazeta.ua Жанна розповідала, що вони навіть роблять ремонт у своїй спільній квартирі на столичній Богдана Хмельницького. Окрім того мають будинок в Туреччині, де проводять літо їх двоє дітей: спільна донька 7-річна Лоліта та старший син Жанни від першого шлюбу — 13-річний Борис.

"Ми були разом ще із студентської парти і до сьогоднішніх днів. Не знаю, чи є в нашому шоу-бізнесі такі пари, які за стільки років не втратили повагу один до одного і незважаючи ні на що залишаються дуже значимими один для одного. Наше рішення розійтися не було імпульсивним. За останні півтора року любов остаточно розтанула. Але Жанна все рівно залишиться особливою для мене, бо народила мені доньку і зробила мене таким, яким я є", - зазначає Алан Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Бадоєвих винаймає квартиру і має будинок у Туреччині

Зараз телеведуча зустрічається із Сергієм Бабенком, який живе в Лос-Анджелесі. З ним Жанна познайомилась півроку тому. Останні два місяці вона викладає спільні з ним знімки на своїй сторінці у "Фейсбук". З них видно, що тепер Сергій гостює в Києві. Змінювати прізвище із Бадоєвої Жанна не буде.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв розлучився зі своєю дружиною Жанною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути