середа, 07 грудня 2011 14:12

Алан та Жанна Бадоєви не вміють керувати автомобілем

Алан та Жанна Бадоєви не вміють керувати автомобілем

Режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв не вміє керувати машиною. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла його дружина Жанна Бадоєва.

"В нього є свій водій. Алан належить до тих людей, які ніколи не сядуть за все, що рухається. Навіть на велосипед", - відмітила Жанна.

Між тим сама Жанна також не вміє керувати машиною.

"Мало того, в мене й нема своєї машини. Я її ніколи не хотіла і не хочу. Дуже спокійно відношуся до цих речей. Алан колись подарував мені Лексус, але потім забрав його собі. Також я не вмію керувати і навіть не хочу цьому вчитися. Мене повністю влаштовує водій із машиною. До того ж я в Києві буваю досить рідко, тому машиною більше користуються діти. Я тільки уклинюю свої справи в їхній графік. Щоправда, є моменти, коли я не можу викликати таксі і тоді проклинаю все на світі. Думаю: "І чому в мене нема машини?". Але це буває рідко", - зауважила телеведуча програми "Орел і Решка".

Жанна обожнює їздити в авто на довгі відстані.

"Для мене це такий кайф. Я розлягаюся на задньому сидінні, з подушкою, з музикою і водичкою. Ще дуже люблю зупинятися біля заправок і пити каву. Остання моя довга поїздка на машині тривала п'ять-шість годин із Сан-Франциско до Лас-Вегасу", - зізналася Бадоєва.

Зараз ви читаєте новину «Алан та Жанна Бадоєви не вміють керувати автомобілем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути