вівторок, 02 жовтня 2012 15:58

"Він не може бути апріорі нормальним" - Жанна Бадоєва про орієнтацію екс-чоловіка

"Він не може бути апріорі нормальним" - Жанна Бадоєва про орієнтацію екс-чоловіка
"Я вам можу говорити про свою сексуальну орієнтацію. А про чужу я не можу говорити", - відмахнулася телеведуча Фото: masterchef.stb.ua

Жанна Бадоєва не проти, що її екс-чоловік Алан Бадоєв мало бере участі в житті їхньої спільної дочки Лоліти. А розлучилися вони через відсутність любові. Про це телеведуча розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Мені немає сенсу тягнути ці стосунки. А все якісь внутрішні негаразди повинні залишитися між нами. Я не думаю, що їх потрібно виносити", - зазначила вона.

У цьому році спільна дочка Алана і Жанни пішла в перший клас. Кліпмейкер пропустив цю подію.

"У нього були справи. Моя донька однозначно щаслива. Я все для цього роблю. Алан прийшов другого вересня до неї. Я їй пояснила, де її тато. Так як в принципі пояснювала практично завжди на якихось подіях нашого життя", - підкреслила Жанна Бадоєва.

Крім того телеведуча прокоментувала чутки про нетрадиційну орієнтацію Алана Бадоєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанну Бадоєву офіційно заміж ще ніхто не кликав

"Розбирайтеся самі як хочете. Я вам можу говорити про свою сексуальну орієнтацію. А про чужу я не можу говорити. Я в неї не вхожа, я нічого не знаю. Мене це особливо ніколи не стосувалося, тому що в мене були свої стосунки з Аланом. Він творча людина. Він не може бути апріорі нормальним. Наші стосунки не можуть бути такими: прийшли додому з роботи, зробили вечерю, погодували дітей, подивилися телевізор. Ну не таке у нас життя, у нас життя все у роз'їздах, у якомусь русі. Ну, говорять, говорять, говорять...", - неоднозначно відповіла вона.

Зараз ви читаєте новину «"Він не може бути апріорі нормальним" - Жанна Бадоєва про орієнтацію екс-чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути