пʼятниця, 14 вересня 2012 16:23

Львівський шахрай за сувенірні гроші купив для коханої сир і молоко

Львівський шахрай за сувенірні гроші купив для коханої сир і молоко
Для правоохоронців зловмисник вже добре знайомий. Фото: totoiono.net

Дільничні інспектори Трускавецького райвідділу міліції затримали 52-річного чоловіка, який за сувенірну купюру номіналом 200 гривень купив у бабусі сир та дві пляшки молока.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Львівській області.

Жінка-продавець домашньої продукції навіть не побачила, що гроші не справжні, а тому дала зловмиснику молочні продукти і решту, яка залишилась з 200 "гривень". Того ж дня пенсіонерка пішла до магазину аби купити хліба. Але, коли бабця хотіла розрахуватись за придбаний товар і дала продавчині зароблені 200 гривень, то остання розсміялась, сказавши, що "за такі гроші нічого не купують". Тоді старенька і зрозуміла, що продала сир та молоко шахраєві.

"До нас звернулась пенсіонерка і розповіла, що чоловік купив у неї молочні продукти. Розрахувався невідомий купюрою номіналом 200 гривень. Оскільки пенсіонерка дуже поспішала, то не звернула уваги, що гроші - несправжні. За "гарячими слідами" ми затримали зловмисника", - розповів Олександр Вербенець, з Трускавецького МВ.

Як виявилось, для правоохоронців зловмисник вже добре знайомий. Його неодноразово притягували до відповідальності за крадіжки. Усі злочини він скоював заради жінок. Так було і цього разу. Чоловік хотів приготувати для співмешканки вечерю, але, чому пішов купувати продукти за сувенірні гроші, пояснити не зміг.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 192 (заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Львівський шахрай за сувенірні гроші купив для коханої сир і молоко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути