пʼятниця, 28 грудня 2012 08:26

На Донеччині студент зґвалтував стареньку, у якої знімав кімнату

На Донеччині студент зґвалтував стареньку, у якої знімав кімнату
Фото: poltava.pl.ua

Співробітники карного розшуку затримали підозрюваного у зґвалтуванні літньої жінки. 23-річний уродженець Маріуполя зґвалтував 75-річну жінку, в якої винаймав кімнату. Про це повідомили у прес-службі Маріупольського МУ ГУМВС, пише УНН.

До чергової частини Приморського райвідділу міліції звернулася бабуся із заявою про те, що постраждала від рук квартиронаймача. Жінка поважного віку перебувала в стані шоку і з трудом могла розповісти про всі обставини того, що сталося.

Вдалося встановити, що пенсіонерка проживає в приватному будинку. Протягом кількох років вона здає кімнати студентам, щоб мати додаткове джерело доходу. На той момент у неї орендували житло троє хлопців, один з яких і вчинив кримінальне правопорушення. У той день молодий чоловік прийшов в стані алкогольного сп'яніння. Різко повалив жінку похилого віку на ліжко, закрив їй рота рукою і почав ґвалтувати. Коли бабуся зуміла вирватися, вона відразу ж вибігла на вулицю, щоб покликати на допомогу сусідів. Скориставшись моментом, квартирант знайшов ксерокопії свого паспорта, які залишав власниці будинку на всяк випадок, взяв речі і зник.

Кілька днів зловмисник ховався у своїх знайомих, міняв сім-карти в телефоні. Однак оперативники, знаючи лише ім'я та прикмети фігуранта, встановили місцезнаходження ґвалтівника і затримати його.

За словами старшого слідчого слідчого відділу Приморського РВ Олега Балаєва, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 152 Кримінального кодексу України - "Зґвалтування", і за ч.2 ст.153 Кримінального кодексу України - "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", за що загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині студент зґвалтував стареньку, у якої знімав кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути