Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2020 10:31

Чоловіку, який молотком забив касирку, загрожує довічне ув'язнення
3

У місті Кременчук Полтавської області правоохоронці затримали 33-річного місцевого жителя. Його обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі та умисному вбивстві касирки відділення кредитної спілки.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Полтавській області.

Поліція розкрила розбійний напад на касирку кредитної спілки в Кременчуці
Фото: npu.gov.ua
Поліція розкрила розбійний напад на касирку кредитної спілки в Кременчуці
Поліція розкрила розбійний напад на касирку кредитної спілки в Кременчуці

Розбійний напад на приміщення кредитної установи "ШвидкоГроші", що на вулиці Київській у Кременчуці, стався 20 червня, близько 17-ї години.

Невідомий чоловік у захисній масці увірвався до приміщення, в якому перебувала тільки 35-річна працівниця. Події зафіксували камери відеоспостереження у приміщенні.

Спочатку чоловік зробив вигляд, що щось шукає в пакеті, а потім раптово вихопив молоток, загорнутий у поліетилен, і завдав жінці декількох сильних ударів по голові. Після цього забрав гроші із сейфа в сусідній кімнаті та втік із місця злочину.

Автор: npu.gov.ua
  Поліція розкрила розбійний напад на касирку кредитної спілки в Кременчуці
Поліція розкрила розбійний напад на касирку кредитної спілки в Кременчуці

Важко травмована жінка змогла доповзти до дверей на вулицю та покликати на допомогу. Перехожі викликали медиків, які доставили жертву нападу до міської лікарні. Проте врятувати її життя не вдалося - від численних тілесних ушкоджень жінка померла в медичній установі.

"Для розкриття злочину ми реалізували максимальний комплекс оперативно-розшукових заходів, залучивши найдосвідченіших слідчих, оперативників карного розшуку та працівників спецслужб поліції Полтавщини, а також весь особовий склад поліції Кременчука", - розповів про пошуки злочинця по гарячих слідах Іван Вигівський, начальник поліції Полтавської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неадекват порізав у кафе 9 людей: показали фото небезпечного злочинця

Під час проведення оперативно-розшукових і слідчих дій під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області правоохоронцям вдалося встановити особу нападника.

Досудове розслідування проводять за двома статтями Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомили про підозру ву розбійному нападі та умисному вбивстві, вчиненому з корисливою метою. Чоловіку загрожує від 10 до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Прокурори подали до суду клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У приватній клініці пластичної хірургії в місті Кременчук на Полтавщині після пластичної операції померла 38-річна киянка. 22 червня в приватному центрі пластичної хірургії 38-річній жительці Києва провели операцію з виправлення носа - ринопластику.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіку, який молотком забив касирку, загрожує довічне ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути