вівторок, 16 лютого 2021 17:04

Чоловік викрав односельця, а ексдружині погрожував спаленням

Чоловік викрав односельця, а ексдружині погрожував спаленням
На Херсонщині 46-річний ревнивець викрав 23-річного односельця. А колишній дружині погрожував спаленням. Фото: npu.gov.ua

У Новотроїцькому на Херсонщині 46-річний чоловік викрав 23-річного односельця. А колишній дружині погрожував спаленням.

Запідозривши односельця у стосунках з колишньою дружиною, зловмисник запросив потерпілого до себе додому під приводом розмови. Там зв'язав його та вимагав зізнатися, чи зустрічається він з його колишньою, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Чоловік вдарив односельця, але той все одно заперечував стосунки з жінкою. Потім зловмисник з телефону потерпілого зателефонував колишній та почав вимагати пояснень. Але і вона заперечила будь-які стосунки з односельцем. Після чого ревнивець відпустив потерпілого, а той звернувся в поліцію", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнивець зі спільником викрали і вбили коханця дружини

Зловмисник пояснив, що не може змиритися із розлученням і сподівається відновити стосунки з колишньою дружиною. Жінку він ревнує до усіх чоловіків, яких бачить біля її будинку.

"Зловмисник раніше судимий за зґвалтування та незаконне зберігання зброї. Навіть після розлучення він не залишає у спокої дружину: приходив до неї додому, намагався побити, вимагав повернутися до нього та погрожував підпалити", - розповів т. в. о. начальника відділення поліції №1 Євгеній Басов.

Слідчі відкрили кримінальні провадження. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В одному із селищ Нікопольського району на Дніпропетровщині 42-річний ревнивець порізав свою 36-річну співмешканку та 53-річного сусіда й утік. Нападника розшукали в Нікополі й затримали.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік викрав односельця, а ексдружині погрожував спаленням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути