понеділок, 31 серпня 2020 13:13

Ревнивець зі спільником викрали і вбили коханця дружини

Ревнивець зі спільником викрали і вбили коханця дружини
На Волині 31-річний чоловік зі спільником викрав та забив до смерті 37-річного чоловіка, якого підозрював у інтимних стосунках зі своєю дружиною. Фото: vl.npu.gov.ua

У Любешівському районі Волинської області ревнивець вирішив провчити чоловіка, якого підозрював у інтимних стосунках зі своєю дружиною.

Розправа завершилась смертю. Про це повідомляє "ВолиньPost" з посиланням на інформацію з власних джерел.

Забитого до смерті 37-річного чоловіка знайшли на вулиці села Люб'язь. Одного з підозрюваних у вбивстві затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"З'ясувалося, що напередодні ввечері двоє чоловіків кинули потерпілого в багажник легкового автомобіля та відвезли до ставка неподалік дамби між селами Люб'язь і Підкормілля цього ж району. Там один із зловмисників побив волинянина. Після чого його знову помістили в багажник автомобіля та відвезли у село за місцем проживання, де залишили поблизу власного будинку. Від отриманих травм чоловік невдовзі помер", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік порізав дружину та вбив її коханця

Злочин скоїли місцеві мешканці. Зробили це через з'ясування особистих стосунків. Їхнє авто вилучили.

Слідчі повідомили 31-річному волинянину про підозру у викраденні та умисному вбивстві. Вирішується питання про оголошення підозри 30-річному співучаснику злочину. Триває слідство.

Оперативники Києва затримали 2 чоловіків, які викрали співмешканця колишньої дружини одного зі зловмисників. Колишній чоловік із товаришем, погрожуючи зброєю, наділи на потерпілого кайданки, на автомобілі вивезли в лісопаркову зону й побили.

Зараз ви читаєте новину «Ревнивець зі спільником викрали і вбили коханця дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути