Ексклюзиви
пʼятниця, 30 вересня 2011 08:51

Чернігівський лікар за 2 тисячі гривень допоміг хлопцеві уникнути армії

Чернігівський лікар за 2 тисячі гривень допоміг хлопцеві уникнути армії

У ході перевірки отриманої інформації і проведення комплексу заходів з протидії хабарництву на території області працівники Управління у боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Чернігівській області затримали "на гарячому" при отриманні хабара лікаря однієї із лікарень Чернігова.

Діючи з метою особистого збагачення, лікар вимагав та отримав від жительки районного центру хабар загальною сумою майже 2 тис. грн за видачу медичних документів, які давали підстави на звільнення від призову на строкову військову службу її сина.

Процес передання грошей відбувався прямо у службовому приміщенні. Під час затримання предмет хабара, грошові кошти, і службова документація були вилучені та долучені до справи як доказ.

За фактом прокуратурою Чернігівської області відносно лікаря була порушена кримінальна справа за ознаками ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років та з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Чернігівський лікар за 2 тисячі гривень допоміг хлопцеві уникнути армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути