Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2016 17:37

Бізнесмен замовив убивство знайомого
6

Фото: СБУ

54-річний бізнесмен із Дніпра за $2 тис. замовив убивство жителя обласного центру, з яким у нього виник конфлікт. Силовики змогли попередити злочин.

Про це йдеться на сайті Служби безпеки України.

"Правоохоронці отримали інформацію про запланований злочин. До замовника підіслали оперативника, який виконав роль кілера. Жертву загримували та облили фарбою, щоб сфотографувати. А фотозвіт передали замовникові. Його затримали при переданні грошей псевдокілерові", - повідомляють у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір із 2-річним сином по-звірячому вбили у власному домі

Під час обшуку за місцем проживання бізнесмена вилучили 5 одиниць мисливської зброї різного калібру, гвинтівку з оптичним прицілом, 3 тротилові шашки, травматичний пістолет і набої різного калібру.

За фактом злочину відкрите кримінальне провадження. Затриманому повідомили про підозру. Йому загрожує до 15 років за ґратами.

В Одесі правоохоронці інсценували вбивство адвоката ­36-річного Олександра Погорілого. Перед гаражем чоловіка розлили червону фарбу. Біля розстріляної машини поклали муляж трупа, вкритого білим простирадлом. Кілька годин на місці працювали експерти СБУ і Генпрокуратури. Коли новину поширили в ЗМІ, поліція затримала кілера та посередника.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен замовив убивство знайомого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути