четвер, 03 листопада 2016 15:39

Матір із 2-річним сином по-звірячому вбили у власному домі
4

2 листопада у селі Костянтинівка Мелітопольського району Запорізької області у власному будинку на вул. Маяковського правоохоронці знайшли тіла 32-річної Валерії Кириченко та її 2-річного сина Кирила. В обох численні колото-різані рани. Мати із сином жили удвох. Хату в селі придбали кілька років тому.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли односельці.

"Хату купили із чоловіком років 4 тому. Де він подівся — не знаємо, бо Валерія трималася осторонь від людей. Одні говорять, що чоловік працював у бізнесі, прогорів і сидить у в'язниці. Інші кажуть, що його вбили. Тож Валерія зустрічалася із чоловіками. Останній співмешканець пішов кілька місяців тому. Зараз її бачили у компанії заробітчан, що живуть у селі. Випивали разом. Але п'яною жінку ніхто не бачив. У дворі в неї завжди порядок був. І дитину добре доглядала, гарно одягала, часто з нею гуляла. Була в декретній відпустці, тому жили на соціальні виплати", - розповіла односельчанка, імені просить не вказувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіків, які вступилися за дівчину на вулиці, розстріляли

Про зникнення доньки та онука до поліції заявила 60-річна мати убитої.

"Мама живе у Мелітополі, сюди зрідка навідувалася. Кажуть, що Валерія із сином мали приїхати до неї 27 жовтня. Проте зникли, на дзвінки донька не відповідала. Мати приїхала сюди, вдома нікого, тому поїхала додому. Приїхала знову вчора, у хаті все було розкидано, на підлозі кров. Викликала поліцію. Порізані тіла знайшли в кімнаті під диваном", - додає співрозмовниця.

Розслідування справи ведуть слідчі обласного управління поліції. За жорстоке убивство жінки та її сина зловмисникові загрожує довічне ув'язнення.

У селі Костянтинівка Мелітопольського району Запорізької області зі свого будинку на вул. Маяковського зникла 32-річна жінка із 2-річним сином.

Зараз ви читаєте новину «Матір із 2-річним сином по-звірячому вбили у власному домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути