Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2022 21:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Азовець" розповів про "обіс*аних" росіян

"Азовець" розповів про "обіс*аних" росіян
Захисник "Азовсталі" Дмитро Усіченко повернувся з полону.

Російські окупанти бояться навіть беззбройних "азовців".

Захисник Азовсталі Дмитро Усіченко, який повернувся з полону, розповів, як командир полку "Азов", Герой України Денис Прокопенко налякав окупантів у СІЗО.

"Вони всіх "азовців" бояться. Я чув історію, що коли зайшов Редис на СІЗО, "азовці" вишикувалися і він крикнув своїм голосом: "Слава Україні!" і вони йому відповіли. І тоді всі оці "вертухаї" обісралися", – розповів воїн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Азовці" показали, як жорстко б'ються з ворогом на передовій

Російські окупанти намагалися вибити брехню про військових полку "Азов", які перебували на Азовсталі у Маріуполі, розповів "азовець" із позивним "Торк", якому вдалося вибратися з полону.

29 червня відбувся наймасштабніший обмін військовополоненими між Україною та Росією від 24 лютого. В Україну повернулися 144 її захисники.

Зі 144 звільнених – 17 прикордонників і 95 оборонців Азовсталі. Серед останніх – 43 військовослужбовці полку "Азов". Найстаршому звільненому захиснику 65 років, а наймолодшому – 19. Більшість із визволених військових мають поранення. Дехто – пересувається на милицях або на інвалідних візках.

В Україні розробили "дорожню карту" для родичів військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які зникли безвісти, потрапили у полон або ж загинули.

Зараз ви читаєте новину «"Азовець" розповів про "обіс*аних" росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути