Ексклюзиви
неділя, 13 травня 2018 15:32

Автобус із українськими дітьми потрапив у ДТП в Білорусі - є загиблий
5

Дитина загинула в Білорусі
Фото: ГАІ
Дитина загинула в Білорусі
Дитина загинула в Білорусі
Дитина загинула в Білорусі
Дитина загинула в Білорусі

Автобус із дітьми з української команди по футболу потрапив у ДТП в Кам'янецькому районі Білорусі.

Одна дитина загинула, шестеро отримали важкі травми, повідомляє Міністерство охорони здоров'я Білорусі.

"Юні українські футболісти постраждали в аварії під Кам'янцем. Бригади білоруських лікарів з Мінська та Бреста виїхали сьогодні вранці в Каменецький район для надання допомоги дітям, які постраждали в аварії на трасі "Кам'янець-Шерешево-Свислочь". За попередніми даними, в аварії постраждали діти з української команди по футболу. Одна дитина загинула, ще шестеро хлопців з важкими травмами були доставлені в Кам'янецьку центральну районну лікарню. у всіх постраждалих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина перебуває у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів", - сказано в повідомленні відомства.

Міністр охорони здоров'я Білорусі Валерій Малашко взяв ситуацію під особистий контроль. На місце аварії прибув український консул.

"Кращі лікарі Білорусі та всі необхідні матеріально-технічні ресурси задіяні для надання допомоги постраждалим в аварії дітям", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 людини загинуло у ДТП з пожежею

У Брест виїхав перший заступник міністра охорони здоров'я Дмитро Піневич. Сьогодні частину постраждалих дітей переведуть у Брестську обласну лікарню.

Аварія сталася 13 травня, близько 7години.

"За попередньою інформацією: водій (1976 р.н., громадянин України) керуючи автомобілем марки "Рено Мастер", скоїв попутне зіткнення з навантажувачем "Амкодор" під керуванням 48-річного місцевого жителя. В результаті зіткнення загинула дитина-пасажир (2005 р .р., громадянин України), яка перебувала на передньому пасажирському сидінні", - повідомили в ДАІ.

Вранці 11 травня в Бахмацькому районі Чернігівської області сталася аварія. У ній загинуло троє людей, в тому числі одна дитина, повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області. Водій з дружиною загинули на місці, їх тіла рятувальники вирізали з машини за допомогою спецтехніки. В ході огляду автомобіля в салоні виявили тіло їхньої однорічної дитини.

Зараз ви читаєте новину «Автобус із українськими дітьми потрапив у ДТП в Білорусі - є загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути