понеділок, 14 червня 2021 12:25

14-річний хлопець загинув, доки поруч відпочивали дорослі

14-річний хлопець загинув, доки поруч відпочивали дорослі
У Запоріжжі на Центральному пляжі потонув 14-річний хлопець. Поруч відпочивали дорослі, але вони не прийшли на допомогу. Фото: t.me/dsns_telegram

13 червня в Запоріжжі на Центральному пляжі потонув 14-річний хлопець.

НП сталася близько 15:30. Неповнолітній стрибнув у воду з причалу. Медики "швидкої" протягом 50 хв. намагалися врятувати підлітка. Але не змогли. Поруч відпочивали дорослі. Але вони не кинулися на порятунок хлопця. Подумали, що то розіграш, повідомив керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Костянтин Малашенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З озера виловили потопельницю

"Напевно, немає нічого страшнішого в житті, аніж смерть дитини. І початок курортного сезону нам це нагадує. Ось вчора хлопець на Центральному пляжі. 14 років, чийсь син, чиясь надія. Так, була "швидка", була 50-хвилинна реанімація, все це було. Але було пізно. Байдужість і безпечність. Безпечність дітей і байдужість дорослих, які відмовилися прийти на допомогу дитині та перекреслили його шанси на життя. Вкотре переконуємося, що навіть змінивши всі автомобілі на сучасні та зробивши всі дороги, ми не встигнемо врятувати дитину, якщо люди поруч як і раніше будуть байдужі. Байдужі одне до одного, чужих дітей, можливості навчитися елементарних навичок порятунку життя. Є над чим замислитися", - написав Костянтин Малашенко в соцмережі.

Місцеві ЗМІ пишуть, що загиблий підліток навчався в дев'ятому класі.

13 червня в селі Тюдів на Івано-Франківщині в Черемоші знайшли тіло 12-річного хлопчика. Напередодні він послизнувся на камені та впав у воду.

Зараз ви читаєте новину «14-річний хлопець загинув, доки поруч відпочивали дорослі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути