середа, 29 березня 2017 19:43

14-річна учасниця "китів" порізала тіло

14-річна учасниця "китів" порізала тіло
Врятували 14-річну учасницю "китів" ФОТО: 04141.com.ua

У Запорізькій області врятували неповнолітню учасницю "синіх китів". Нині школярка проходить реабілітацію під наглядом педагогів та психологів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"До правоохоронців звернулися із Комиш-Зорянської селищної ради. Туди прийшла схвильована директор однієї з шкіл. Жінка розповіла, що її учениця 8 класу бере участь у "групі смерті". 14-річна дівчина більше двох тижнів як зареєстрована у суїцидальній спільноті. Встигла дійти 5 рівня квесту. Школярка за час гри порізала губи, груди та руки. Мала виконати шосте завдання - вийти на залізницю і пролежати на коліях 10 хвилин. Однак про її участь дізналися вчителі та батьки", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Групи смерті": залякані діти звернулися до поліції

Школярка проходить реабілітацію в обласному центрі. Правоохоронці вирішують питання про притягнення матері до відповідальності.

В Бахмуті Донецької області 13-річна школярка ледь не покінчила життя самогубством, вдруге виконуючи завдання координаторів. Вона піднялася на другий поверх недобудованого будинку і збиралася звідти стрибнути. Однак її помітили перехожі і викликали поліцейських. За попередньою інформацією, дівчина з благополучної родини. Триває перевірка.

Зараз ви читаєте новину «14-річна учасниця "китів" порізала тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути