неділя, 26 березня 2017 23:05

Сині кити: школярка намагалась стрибнути з даху, виконуючи завдання "групи смерті"

Сині кити: школярка намагалась стрибнути з даху, виконуючи завдання "групи смерті"

В Бахмуті Донецької області 13-річна школярка ледь не покінчила життя самогубством, вдруге виконуючи завдання координаторів так званої "групи смерті".

Вона піднялася на другий поверх недобудованого будинку і збиралася звідти стрибнути. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Дівчинка вже деякий час перебувала під наглядом ювенальних поліцейських як активна учасниця "групи смерті", тому після першої спроби вкоротити собі віку поліцейські провели профілактичні бесіди у навчальному закладі дитини, і попередили однокласників про ознаки, що свідчать про попадання під вплив учасників "убивчих" груп у соцмережах. Проте напередодні підліток пішла погуляти з подругою, і завела її в район, де знаходяться недобудовані будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Синий кит": що думають підлітки про гру

Дівчинку на даху побачили випадкові перехожі. Вони просили школярку відмовитися від намірів, двоє хлопців навіть залізли на дах, та зрозумівши, що самі ситуацію вирішити не можуть, зателефонували до поліції. "На місце негайно прибула група швидкого реагування. Побачивши поліцейську автівку, дівчина передумала стрибати та дала руку хлопцям. Один з поліцейських заліз на дах та забрав дівчину", - зазначається в повідомленні. Школярку доставлено до відділу поліції, з нею працюють поліцейські ювенальної превенції. За попередньою інформацією, родина дівчинки благополучна. Але наразі поліція перевіряє всі версії.

Зараз ви читаєте новину «Сині кити: школярка намагалась стрибнути з даху, виконуючи завдання "групи смерті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути