четвер, 01 вересня 2011 11:03

14 селам на Закарпатті дали газ

14 селам на Закарпатті дали газ

Відновлено газопостачання у 14 населених пунктах Ужгородського району, про це повідомили у прес-службі ПАТ "Закарпатгаз".

Станом на 17:00 год. 31 серпня 2011 року працівниками ПАТ "Закарпатгаз" здійснено відновлення газопостачання 14-ти населених пунктів Ужгородського району.

"Для відновлення газопостачання в Ужгороді та Ужгородському районі, ПАТ "Закарпатгаз" залучило в допомогу працівників семи районних філій "Закарпатгазу": Мукачівської, Виноградівської, Берегівської, Іршавської, Свалявської, Хустської та Тячівської", - повідомили у прес-службі.

Як повідомив голова правління ПАТ "Закарпатгаз" Юрій Рибачок, також триває підключення будинків у приватному секторі Ужгорода. Відновлення газопостачання у багатоквартирних будинках розпочнеться 2 вересня.

"Протягом завтрашнього дня комунальні служби сформують ініціативні групи у кожному житловому будинку. Як тільки ми отримаємо сигнал про те, що у будинку присутні мешканці всіх квартир і є доступ до газового обладнання у всіх приміщеннях, працівники "Закарпатгазу" оперативно підключатимуть такі будинки", – сказав Юрій Рибачок.

Як відомо, згідно даних правоохоронних органів, 29 серпня під час проведення несанкціонованих робіт по прокладці футляра для електричного кабелю співробітниками ВАТ "Свемон-Захід" було пошкоджено газопровід діаметром 500 мм. Через це пошкодження стався масштабний витік газу, який розповсюдився через систему підземних комунікацій – телефонні шахти, зливостоки та каналізацію. Накопичення газу призвело до вибуху в кафе – тяжкі опіки зазнали двоє людей, одна людина – опіки середньої тяжкості. За фактом вибуху порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві).

Зараз ви читаєте новину «14 селам на Закарпатті дали газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути