вівторок, 07 червня 2011 15:18

Мати потонула в Горині під час пошуків сина-потопельника

Мати потонула в Горині під час пошуків сина-потопельника

У селі Удрицьк Дубровицького району Рівненщини поховали 61-річну Павлину та 26-річного Андрія Пігалів. Чоловік потонув у перший день літа, однак його тіло знайшли у річці Горинь лише в суботу.

Почувши про зникнення сина, його пішла шукати мати-пенсіонерка. Минулого четверга не стало і її.

"У тій родині це як сімейне прокляття, - розповіли у селі. – Майже всі у ній потопельники. У Пігалів це вже четверта смерть на воді. До того загинули старший син і батько. Горинь – підступна річка, бо має швидку течію, омути, ями. У ній і раніше люди гинули"

1998-го потонув в тій самій річці 53-річний голова сім'ї Адам. За два роки до цього пішов купатися і захлинувся у Горині син Геннадій, 22 роки.

"У Павлини і Адама було шестеро дітей. Первістки - син і донька – померли незадовго після народження. Найстарший син Олексій пішов з життя у 27 років ще 2005-го", - розповів сільський голова Федір Хлебович. – Чим пояснити таку біду – ніхто не знає".

Андрія шукали у річці кілька днів, знайшли неподалік берега в Удрицьку. Його матір пішла на пошуки до Горині і також зникла. Її тіло віднесло течією аж до сусіднього села Смородськ.

"У неділю Павлині Миколаївні мало би виповнитися 62 роки. Але замість радості у хаті – горе", - додав сільський голова. – В родині залишився один-єдиний син, тепер круглий сирота – 20-річний В'ячеслав". 

Зараз ви читаєте новину «Мати потонула в Горині під час пошуків сина-потопельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути