четвер, 06 жовтня 2016 01:16

Поліцейський помер під колесами вантажівки

Поліцейський помер під колесами вантажівки

8 жовтня справлять сороковини за 28-річним Русланом Бойчуком із села Корнич Коломийського району Івано-Франківської області. 30 серпня поліцейський загинув у аварії в селі Матеївці, під час патрулювання дороги "Коломия-Чернівці" .

"Руслан із колегою помітили автомобіль "ЗІЛ", який стояв на дорозі без увімкнених габаритів. Зупинилися, водія на місці не було, тому самі вирішили виставити попереджувальні знаки. У цей час на великій швидкості над'їхав вантажний автомобіль "ДАФ". Водій буквально влетів у службове авто поліцейських та вантажівку. Удар був такої сили, що "ЗІЛ" відкинуло з дороги на 15 метрів. Один з інспекторів устиг зреагувати, відскочивши вбік. А Руслан загинув на місці події" - розповів начальник Коломийської поліції Остап Білейчук.

Руслан Богданович кілька місяців був у зоні АТО — їздив добровольцем у складі загону правоохоронців Закарпаття. Колеги згадують його як вірного і доброго товариша. Був завжди там, де найважче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє дітей залишилися сиротами

Попрощатися із загиблим прийшли керівники правоохоронного відомства області, району, колеги по службі, друзі та односельчани.
У Бойчука залишилася дружина Ірина та троє дітей, наймолодшому — 1,5 року.

Раніше повідомлялося, що 26-річного Олега Келемана, старшого лейтенанта Сколівської патрульної поліції на Львівщині, 23 вересня на трасі Київ-Чоп збила машина. Йому переламало череп. Помер ще до приїзду швидкої. Впізнали за посвідченням у кишені.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський помер під колесами вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути