понеділок, 03 жовтня 2016 10:27

Поліцейського впізнали за посвідченням у кишені

Поліцейського впізнали за посвідченням у кишені

26-річного Олега Келемана, старшого лейтенанта Сколівської патрульної поліції на Львівщині, 23 вересня на трасі Київ-Чоп збила машина. Йому переламало череп. Помер ще до приїзду швидкої. Впізнали за посвідченням у кишені.
Олег перед ДТП проходив переатестацію. Мешкав у селі Козьова Сколівського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивць айдарівця Сергія Троцюка не знайшли
"Того вечора о 20.15 його мати чекала в селі на зупинці. Олег вийшов у сусідньому селі Коростів. Чому, досі ніхто не знає. Там на нього наїхав мікроавтобус. Водій Фольксвагена сам заявив у поліцію, – каже учитель Козівської школи-ліцею від Львівського національного університету Наталія Задільська. – На похорон зійшлося усе село. Приїхала Сколівська поліція. Несли білі квіти. Знаю його ще зі школи. Мав загострене почуття справедливості. Саме тому пішов вчитися до Харківського університету внутрішніх справ. Зараз його племінники, братові діти, вчаться у старшій школі. Часто заходив, цікавився їхніми успіхами. Його батьки казали, що був єдиною опорою".
Келеман був середнім сином у батьків. Мав старшого брата Віталія та молодшу сестру Лілію. Зустрічався з дівчиною Діаною. Збиралися одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейського впізнали за посвідченням у кишені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути