пʼятниця, 22 липня 2016 19:53

Учасник "МастерШефа" Сергій Чібарь ніколи не скаржився на здоров'я

Стало відомо про смерть 30-річного Сергія Чібаря. Він був учасником третього сезону шоу "МастерШеф" на каналі СТБ. У нього стався інсульт. Сергій Чібарь був одним з найяскравіших учасником кулінарного шоу. Друзі згадують його веселим і щирим.

Автор: Фото надане прес-службою канала СТБ
 

"Після участі в проекті став ведучим рубрики "Неймовірна правда про зірок" на каналі СТБ. У 2012 році програму закрили. Сергій пробувався на Новий канал, але там не склалося. Останнім часом працював бренд-шефом в одному з київських ресторанів" - розповідає Gazeta.ua керівник прес-служби каналу "СТБ" Юлія Гришина.

Переможниця "МастерШеф-3" Ольга Мартиновська каже, Сергій зовсім недавно одружився. Обраницею стала його колега по роботі Жанна. Вони працювали разом в ресторані.

Автор: Фото надане прес-службою канала СТБ
 

Друзі Сергія говорять, він ніколи не скаржився на своє здоров'я, хоча часто лежав у лікарнях. Для себе допомоги ніколи не просив. Лише для своєї мами. Вона хвора на рак.

Автор: Фото надане прес-службою канала СТБ
 

Читайте також: Помер учасник шоу "МастерШеф" Сергій Чібарь

"З Сергієм ми познайомилися на проекті "Неймовірна правда про зірок", працювали там разом. Ми відразу знайшли спільну мову. Він був виключно добрий, позитивний, веселий і відкрита людина, - згадує подруга Сергія Аліна Доротюк. - Новину про смерть мені повідомили наші спільні знайомі. Це стало справжнім шоком. Другий день згадую про нього. Переглядаю наші спільні фотографії. Ми обидва були свідками на весіллі наших друзів. Рідні Сергія не афішували його смерть. Можливо, не хотіли розголосу, а може зовсім було не до цього. Його поховали в Донецькій області. Я дуже хочу туди поїхати і провідати його могилу".

Зараз ви читаєте новину «Учасник "МастерШефа" Сергій Чібарь ніколи не скаржився на здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути