понеділок, 04 березня 2019 16:16

Назвали причину смерті соліста The Prodigy

  Кіт Флінт наклав на себе руки. Фото: Ukranews.com
Кіт Флінт наклав на себе руки. Фото: Ukranews.com

В акаунті Інстаграм музичного колективу The Prodigy було опубліковано фото музиканта, який був знайдений мертвим в своєму будинку в Ессексі у Великій Британії сьогодні вранці. У підписі до фото повідомляється, що Кіт Флінт наклав на себе руки.

"Це правда. Не можу повірити, що говорю це, але наш брат Кіт наклав на себе руки в ці вихідні. Я в шоці, я до біса злий, розгублений і просто розбитий... rip", - повідомляє в підписі до кадру засновник групи Ліем Хоулетт.

У західних ЗМІ раніше з'являлися чутки про хворобу соліста The Prodigy. Журналісти публікували фото Флінта, зроблені в 2018 і 2019 році, натякаючи на онкологію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

"You're a firestarter, twisted firestarter I'm a firestarter, twisted firestarter" #firestarters #theprodigy #theprodigyofficial #keithflint #lovemyjob

Публикация от @ anagato

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії помер соліст гурту The Prodigy

Кіт Флінт - англійський співак, найбільш відомий як вокаліст гурту The Prodigy. Флінт виконував основну партію у найуспішніших синглах The Prodigy — "Firestarter" і "Breathe", які були випущені у 1996 році. Був також відомий як власник та менеджер команди з мотоциклетного спорту — Traction Control, мотоциклами якої є Yamaha YZF-R6.

Зараз ви читаєте новину «Назвали причину смерті соліста The Prodigy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути