середа, 27 грудня 2017 06:25

За місяць не вдається розпродати весь товар

— На розписі новорічних кульок можна заробити від 5 тисяч гривень на місяць. Це сезонний підробіток. Прикраси купують протягом грудня і ще трохи після Нового року, — каже 32-річна Ксенія Борисова з Полтави.

— За фахом я художник. Продаю ялинкові прикраси на ярмарках. За раз виставляю сотню кульок. Не оздоблюю скляні іграшки. Хочу робити прикраси на століття, щоб люди могли передавати їх своїм дітям, онукам. Тому за основу взяла пластик. Якщо такою кулькою не грати у футбол, служитиме довго. Для старту потрібні акрилові фарби, ґрунтовки, пензлі, серветки й кульки. За найскромніший набір доведеться заплатити півтори-дві тисячі гривень. Колись я працювала на фарфоровому заводі, доводилося мати справу з виробами різних форм.

Кульки з простим малюнком продаю по 50 гривень, зі складнішим — на 5 гривень дорожче. Ще роблю подарункові набори — по дев'ять штук у картонній коробці. Коштують від 600 гривень.

Новорічні іграшки виготовляю протягом року у вільний час. За місяць не вдається розпродати весь товар. Але це добре. Завжди маю що подарувати друзям на Новий рік. Донька цього року попросила собі рожеву кульку з котами.

Зараз ви читаєте новину «За місяць не вдається розпродати весь товар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути