Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2018 00:05

Увесь вільний час проводжу за комп'ютером

24-річна Іванна Томс зі Львова продає через соцмережі базу постачальників одягу, взуття, біжутерії, парфумерії, електроніки, іграшок, косметики. За день отримує від 300 грн.

— Пропоную базу за 40 гривень. Її купують, щоб потім створити власні сторінки для продажу товарів. Наприклад, у постачальника сукня коштує 150 гривень. Її виставляють за 300, — розповідає Іванна. — База може бути корисна й для особистого користування. Я сама багато в кого замовляла. Дешево й жодного разу не обдурили, хоча за товар платила наперед. Доставили речі швидко. Свою сторінку з продажу не створюю. Це треба міцні нерви мати. А як один із постачальників виявиться недобросовісним? Я ж не всіх перевіряла.

Базу постачальників придбала так само в соцмережі. Тоді платила 25 гривень. Не знаю, чи вона на 100 відсотків перевірена, але це дає заробіток. Я — у декреті. Чоловік тимчасово не працює, тож мушу годувати сім'ю. За перший місяць заробила 4 тисячі гривень. Були дні, що не заходила в інтернет. То не мала нічого. Але в основному весь вільний час проводжу за комп'ютером. Мала й проблеми — хтось поскаржився. Мені заблокували сторінку в соцмережі. То я створила нову.

Зараз ви читаєте новину «Увесь вільний час проводжу за комп'ютером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути