четвер, 18 грудня 2008 17:22

"Укргазбанк" подарував ліцеїстам путівки в Єгипет

УЧБОВИЙ заклад, у якому вчаться діти загиблих міліціонерів, "Укргазбанк" привітав із днем Святого Миколая. П"ятеро найкращих учнів юридичного ліцею ім. Ярослава Кондратюка поїдуть на 10-денний відпочинок до Єгипту. Ще п"ятеро отримали стипендії.

Благодійній діяльності "Укргазбанк" приділяє значну увагу. І навіть у час фінансової кризи, коли більшість бізнес-структур скорочують свої витрати. Для "Укргазбанку" доброчинність залишається постійною складовою діяльності, способом життя, а не разовою акцією. У банку вважають: добрих справ багато не буває.

— Понад п"ять років ми допомагаємо дітям загиблих працівників Міністерства внутрішніх справ, — розповідає заступник голови правління "Укргазбанку" 36-річний Сергій Науменко. — Також підтримуємо обдарованих дітей, допомагаємо дитячим та юнацьким спортивним командам. Регулярно проводимо доброчинні акції для дітей-інвалідів і дітей-сиріт, допомагаємо госпіталю МВС. Чому ми це робимо? Бо усвідомлюємо, що це наш громадянський обов"язок.

Подарунки від банку на день Святого Миколая, Новий рік і Різдво отримали вихованці юридичного ліцею ім. Ярослава Кондратюка при Київському національному університеті МВС.

"Укргазбанк" закупив необхідні ліки для госпіталю МВС

— "Укргазбанк" завжди допомагає нам. Забезпечує дітей канцтоварами та іншим шкільним приладдям. Торік банк подарував нашому навчальному закладу аудіоапаратуру. Нині ось п"ятеро учнів відпочиватимуть у Єгипті, п"ятеро отримають разові стипендії, — розповідає начальник юридичного ліцею ім. Ярослава Кондратюка 38-річний Юрій Наумець.

Допомогу від "Укргазбанку" має і госпіталь МВС, у якому проходять обстеження та лікуються працівники МВС та їхні рідні.

— Нашим госпіталем "Укргазбанк" опікується два роки, — зазначає начальник медичного закладу Анна Коваленко, 35 років. — Недавно купили два автоклави для центру стерилізації, кілька дистиляторів і всі необхідні ліки. Зараз узгоджуємо перелік медичного обладнання для кількох відділень госпіталю.

Зараз ви читаєте новину «"Укргазбанк" подарував ліцеїстам путівки в Єгипет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути