пʼятниця, 12 липня 2013 05:00

Тетяні Кравець після перестановки меблів підняли зарплату

 

— Після ремонту квартири мені зарплату підняли і повернули 7 тисяч боргу, — розповідає киянка 38-річна Тетяна Кравець. Півроку тому вона розставила меблі та речі за фен-шуєм — китайським ученням про гармонійне облаштування побуту для примноження грошей.

Жінка переклеїла у квартирі шпалери. Над вхідними дверима повісила модель вітрильника, що пливе до оселі. На ньому заходитиме енергія грошей. На полиці у вітальні поставила статуетку трилапої жаби на монетах.

— Купувала її в езотеричному магазині на Петрівці, — розповідає Тетяна Григорівна. — Поставила в найвіддаленішому кутку від вхідних дверей — кутку сили. У ньому реалізовується все задумане. Там жаба сприятиме збагаченню.

Двері ванної й туалету зачиняє. Щоб негативна енергія, що виходить із каналізації, не потрапляла в оселю. Аби в туалет міг заходити кіт, попросила чоловіка вирізати у дверях отвір.

— Вода, за фен-шуєм, стихія достатку. Вона не має витікати. Тому попросила сантехніка відремонтувати бачок унітазу та кран на кухні. Викинула всі зайві речі. Не пошкодувала навіть дорогого колись бобінного магнітофону "Маяк" і доньчиної гральної приставки. За фен-шуєм, має бути порядок. Речі не повинні тиснути. Чоловік, правда, осатанів. Сварився за той "Маяк". А про ремонт у квартирі і слухати не хотів. Казав, немає грошей. Коли ми з донькою зідрали всі шпалери, йому вже не було куди діватися.

Чоловік осатанів. Сварився за "Маяк"

Кравці інакше розставили меблі. На тумбочку в залі, що на Південному Сході, Тетяна поставила акваріум із дев'ятьма рибами-гупіями. У сектор процвітання й добробуту в віддаленому лівому кутку квартири — стіл із комп'ютером доньки.

— Можна було й телевізор там розмістити. Головне, щоб енергія циркулювала. За диваном у залі поклала порцелянову скульптурку китайського бога багатства Цай Шень Є. А фігурки дракона та черепахи поставила у спальні. Це символи процвітання. Вони мають бути на рівні очей, аби щодня бачити й пам'ятати про успіх.

Коли жінка пішла в торговельний центр по новий підлоговий світильник, зустріла колишню колегу.

— Вона розповіла, що на нашій колишній роботі почали віддавати борги. А мені не додзвонилися, бо змінила номер телефону. Я вже й не надіялася на ті гроші, рік минув відтоді. Пішла до колишнього шефа й забрала свої 7 тисяч. Аж літати хотілося від щастя.

А через місяць Тетяні підвищили зарплату на 700 грн. Дали 0,25% ставки колеги, що пішла в декрет.

Над дверима вішають підкову
Фен-шуй налаштовує на позитив, а це допомагає заробляти гроші, вважає 25-річний Єгор Іордек, психолог, ведучий тренер коуч-центру розвитку "Київ тренінг".
— Налаштуватися на певний настрій чи на ціль практично неможливо. Для цього слід виконати якісь дії. Так побудований мозок. От фен-шуй і служить ритуалом, що примушує людину під час розставляння фігурок, наприклад, повірити в майбутній добробут. Вона концентрується на меті, їде купувати фігурки та червоні стрічки в магазин, наводить удома лад і мимовільно починає вірити, що гроші з'являться. Її мислення вже направлене на результат, вона помічає ті можливості заробітку, яких раніше не бачила. Але не обов'язково облаштовувати помешкання за китайським фен-шуєм. Можна використати християнський чи слов'янський. У християнському в сімейному кутку ставлять ікону Божої матері, у кутку достатку — Миколу Чудотворця. У слов'янському фен-шуї над дверима вішають не корабель, а підкову, щоб негативна енергія не заходила. В кутку достатку ставлять мішечок із зерном на гривні.

Зараз ви читаєте новину «Тетяні Кравець після перестановки меблів підняли зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути