пʼятниця, 18 травня 2012 06:30

Смартфон Samsung допоміг киянину збільшити заробітки

Автор: ФОТО НАДАНЕ КОМПАНІЄЮ SAMSUNG ELECTRONICS УКРАЇНА
  Samsung Galaxy Note обладнаний 2-ядерним процесором на 1,4 Ггц, двома камерами на 2 Мп і 8 Мп. Smart-ручка дозволяє створювати і зберігати записи та ескізи
Samsung Galaxy Note обладнаний 2-ядерним процесором на 1,4 Ггц, двома камерами на 2 Мп і 8 Мп. Smart-ручка дозволяє створювати і зберігати записи та ескізи

Житель столичного житломасиву Вигурівщина-Троєщина Василь Литвиненко торік відкрив службу доставки. Чотири кур'єри доставляють киянам покупки з інтернет-магазинів.

— У студентські роки я сам працював кур'єром, — розповідає 23-річний Василь Литвиненко. — До обіду вчився, а в другій половині дня займався доставкою. Виконував за день три-чотири замовлення. По півдня у транспорті проводив. Тоді й придбав смартфон Samsung Galaxy Gio на базі операційної системи Android. Зараз такий коштує 1373 гривні. З ним час біг швидше. У метро я слухав музику, заходив через інтернет у соцмережі. Згодом почав користуватися іншими функціями: через мобільний інтернет знаходив адреси, розраховував час прибуття. У пам'яті смартфона зберігав текстові файли Word'у, потрібні мені для навчання.

Заробіток Василя Литвиненка залежав від кількості доставок. За кожну йому платили 35 грн. Зі смартфоном хлопець встигав виконати на два-три замовлення більше. Заробітки зросли на 1700 грн. За місяць отримував понад 3 тис. грн.

— Я перестав витрачати час на пошук номерів будинків. Не доводилося перепитувати перехожих. Скрізь рятувала функція "навігатор". Там, де немає метро, допомагала послуга "Яндекс-пробки". Смартфон завжди показує, на яких дорогах затори. Він прокладав найкоротший шлях в обхід пробок.

Через сервіс "Google-локатор" хлопець дізнавався точне розташування колег і обмінювався замовленнями з ними, щоб швидше виконувати завдання.

— Смартфон окупився за місяць. Швидкість доставки оцінили й наші постійні клієнти. Стали напряму телефонувати мені, якщо треба щось привезти. У мене й виникла ідея відкрити власну службу доставки. Усі кур'єри, яких найняв, теж мають смартфони. Я ж продовжую користуватися своїм "самсунгом", купив потужнішу модель Galaxy S II. У ньому зберігаються контакти, бухгалтерія. Через нього проводжу відеоконференції з кур'єрами, коли треба виконати замовлення для крупного замовника. Тепер ні в офісі, ні в стаціонарному комп'ютері не маю потреби.

Якщо й ваше життя змінив смартфон, напишіть свою історію в соціальній мережі Facebook в спільноті Samsung Galaxy — й вигравайте унікальний комунікаційний пристрій Samsung Galaxy Note.

Зараз ви читаєте новину «Смартфон Samsung допоміг киянину збільшити заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути