пʼятниця, 20 травня 2011 07:45

Путівки у Крим зрівнялися в ціні із закордонними

Дочку-другокласницю вінничанка Ольга Танасійчук хотіла відправити на море. Дізналася, що дитяча путівка у Крим коштує 2,5 тис. грн.

— Востаннє ми були на морі позаторік, — згадує Ольга Танасійчук, 28 років. — Їздили сім'єю, втрьох в Новофедорівку, біля Сак в Криму. Знімали кімнату із санвузлом. Тричі на день харчувались в їдальні. Їздили на екскурсії. За 10 днів витратили 2300 гривень.

Оце недавно дзвонила в Крим, — продовжує. — За ліжко-місце беруть по 60 гривень. Із липня буде по 90.

Ольга Танасійчук порахувала, що 10-денний відпочинок утрьох без екскурсій обійдеться більш як у 5 тис. грн.

— За ці гроші можна відпочити у Болгарії. Поїдемо удвох із дочкою автобусом. 10 днів у тризірковому готелі із триразовим харчуванням коштують 3500 гривень. Але там кращі пляжі і сервіс. Але треба оформити візу за 350 гривень. Поїдемо в липні.

Номер готелю у Криму коштує від 360 до 4 тис. грн за добу, із харчуванням. Приміром, торік номер готелю "Лівадія" в Ялті був від 280 грн. Там відпочивав Василь Яремчук, 36 років, зі Жмеринки Вінницької області. Цього літа із сім'єю поїде до Туреччини. Витрати такі самі.

— Крим занадто дорогий. Сервісу мінімум. Більшість пляжів закриті або платні, — каже Дарина Шевчук із турфірми "Сієста". — Тим часом є дешеві пропозиції до Болгарії, Туреччини, Єгипту. Можна відпочити за гарячими путівками у Греції. Там криза, але туристів приймають добре. Реально знайти тур за 400 євро. В ціну входить житло, харчі і переліт.

Зараз ви читаєте новину «Путівки у Крим зрівнялися в ціні із закордонними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути