вівторок, 28 лютого 2012 06:30

Продають розмальовані упаковки

Автор: фото: Володимир Мукан
 

— Кольорові картонні коробки зі стрічками роблять подарунок вишуканішим, — каже 35-річна Тетяна Гальц із компанії "Подарункові коробки". Вона продає розмальовані упаковки на виставці в павільйоні "Київекспоплаза" на столичній вул. Салютній.

— Найчастіше такі упаковки купують для жінок. За тиждень до Дня святого Валентина щодня продавали по 10-15 штук. Тоді купували переважно у формі серця. Для чоловіків брали прямокутні коричневого або блакитного кольору.

Подарункові коробки коштують 25-100 грн. Найдорожчі зроблені за принципом матрьошки: більша містить дві менші.

— Упаковка-матрьошка подобається всім, бо вона подовжує мить очікування подарунка, піднімає настрій. Думаю, 8 Березня найбільший попит матимуть овальні та коробки у формі серця.

Жінкам за 40 дарують коробки пастельних і теплих кольорів з невеликим бантом. Молодшим презентують рожеві, жовтогарячі або вишневі. Дівчатам до 20 подобаються строкаті візерунки. Молодь любить, коли бант більший за упаковку і ніяк не поєднується із нею кольором.

Гуртова вартість коробки-сердечка — 17 грн. У роздріб такі продають по 99 грн. Такого ж розміру нелакована дерев'яна скриня коштує 65 грн.

Зараз ви читаєте новину «Продають розмальовані упаковки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути